Кулінарія

Листковий салат “ермітаж” з куркою, чорносливом, кукурудзою і ананасами

Покроковий рецепт з

Салат “Ермітаж” з куркою

Листковий салат «Ермітаж» з курячою грудкою, чорносливом, ананасами і волоськими горіхами – це сучасна класика. Подібні салати користуються великою популярністю з кількох причин. По-перше, готується салат просто і досить швидко (особливо, якщо курячу грудку відварити заздалегідь). По-друге, салат відрізняється багатим свіжим смаком. По-третє, салат досить ситний.

На повсякденний стіл, на святковий салат абсолютно доречний з будь-якого приводу. Безпрограшний варіант. Готуйте на здоров’я!

Листковий салат “Ермітаж” з куркою, чорносливом, кукурудзою і ананасами

1. Курячу грудку відварити, поклавши грудку в окріп, посолити і варити 30 хвилин. М’ясо остудити і нарізати (або розібрати на волокна).

Як приготувати листковий салат з куркою – крок 1

2. Чорнослив розпарити, промити, обсушити, нарізати поперек.

Як приготувати листковий салат з куркою – крок 2

3. Волоські горіхи промити, обсушити паперовим рушником, злегка обсмажити і прокатати качалкою або дрібно нарізати.

Як приготувати листковий салат з куркою – крок 3

4. Консервовані ананаси нарізати шматочками.

Як приготувати листковий салат з куркою – крок 4

5. Салат викладається шарами. На дно салатника викласти трохи майонезу.

Як приготувати листковий салат з куркою – крок 5

1-й шар 6. – нарізана курка.

2-й шар – нарізаний чорнослив + трохи майонезу.

Як приготувати листковий салат з куркою – шар 1, 2

3-й шар – нарізані консервовані ананаси.

4-й шар – волоські горіхи + майонез.

Як приготувати листковий салат з куркою – шар 3, 4

5-й шар – консервована кукурудза.

Як приготувати листковий салат з куркою – шар 5

7. Зверху салат покрити майонезом, посипати волоськими горіхами і прикрасити зеленню. Салат можна подавати порційно, викладаючи шари у фужер або креманку.

Приємного апетиту!

Листковий салат “Ермітаж” з куркою, кукурудзою, чорносливом, ананасами і волоськими горіхами

: ІнгредієнтиГрудка куряча – 1 шт; Майонез – 3 ст. л. ; Чорнослив – 150 г; Горіхи грецькі – 150 г; Ананас консервований – 1 банка; Кукурудза консервована– 1 банку.

Шановні читачі! Кулінарія – невід’ємна частина нашого життя. на канал – покрокові рецепти з підкажуть вам, що приготувати в будні і свята на сніданок, обід і вечерю.

Велика добірка рецептів салатів на – загляньте в гості!

Всім здоров’я, добра і миру.