Кулінарія

Борщ з квасолею. Легкий, хрусткий і смачний, виручить в жарку погоду.

Всім великий привіт! На вулиці жарко і хочеться поділитися з вами смачним борщем з червоною квасолею, який подобається моїй родині та близьким. Легкий, хрусткий, готую без додавання м’ясних продуктів, за бажанням можна додати щавель, редис, відварену моркву, але саме цей варіант подобається нам найбільше. Якщо рецепт сподобався ставте пальчик вгору, нижче діліться будь реакцією, на даний момент для мене дуже важлива!

РЕЦЕПТ:

Буряк – 2 -3 шт.

Свіжі огірки – 2 – 3 шт.

Червона квасоля консервована – 100 гр.

Відварені яйця – 2 шт.

Зелень (кріп, петрушка) – невеликий пучок

Кефір 2,5 % – 500 мл

Вода холодна кипяченная – 250 мл

Гірчиця (діжонська) 1 ч. л.

Сіль, перець за смаком

ПРИГОТУВАННЯ:

Відварну буряк 2 шт. нарізаю кубиками

Викладаю в чашу

З консервованої квасолі зливаю рідина

Відправляю до буряках

Ріжу дрібно кубиками свіжі огірки 2 шт.

Відварені яйця 2 шт. нарізаю кубиками

Додаю дрібно нарізану зелень (у мене кріп і петрушка)

Вливаю кефір 2,5 % жирності 500 мл.

Додаю холодну воду 250 мл (можна замінити на мінеральну)

Додаю діжонську гірчицю (звичайний) 1 ч. л.

Солю, перчу за смаком

Всі інгредієнти перемішуємо

Прибираю в холодильник на ніч, щоб настоявся

Просто, смачне і в жарку погоду саме те!

Апетитно.

ЩЕ БІЛЬШЕ СМАЧНИХ РЕЦЕПТІВ НА МОЄМУ КАНАЛІ: