Суп з квасолею та фрикадельками

Квасоляний суп – це не тільки смачно, а й дуже корисно. А додавання фрикадельки в суп тільки надають супу більше смаку. Цей суп можна варити одразу цілий тиждень, і його смак не зміниться. Цей суп ніколи не набридає, тому що найсмачніші рецепти надає нам портал https://olgrad.kiev.ua/. Тож спробуйте.

Суп з квасолею та фрикадельками

Інгредієнти

  • Два літри води
  • Два літри курячого бульйону
  • 5 штук. середніх картопель
  • гриби 200 р.
  • Кубик бульйону.
  • Цибуля одна шт.
  • Масло рослинне
  • Для приготування фрикадельок.
  • Фарш курячий або індичка 500-600г.
  • Рис півсклянки
  • Приправа, зелень

Суп з квасолею та фрикадельками

Приготування

Для приготування фрикадельок з’єднуємо всі продукти для фрикадельок у мисці. Перемішуємо і робимо фрикадельки невеликих розмірів.

Налийте бульйон та воду у велику каструлю. Довести до кипіння. Додати перловку і 10-15 хвилин варить на повільному вогні. Нарізаємо та викладаємо картоплю.

Розігріваємо на сковорідці дві столові ложки олії кладемо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору і кладемо в каструлю.

У тій же сковороді, в парі столових ложок олії, обсмажити моркву близько 5 хвилин, а також до рум’яної скоринки. Перекласти на суп. Потім потрібно обсмажити печериці також на парі столових ложок олії. Додати гриби до супу. Чекаємо, коли суп закипить.

Додайте квасолю. Злити сік зі склянки, він не потрібен, знову доводимо суп до кипіння, додаємо фрикадельки. Готовність фрикадельок визначимо за їх випливанням на верх це приблизно займе у нас 5 хвилин. Тепер додайте овочеву приправу та нарізані бульйонні кубики. дати кріп. розмішати. Нехай готує. Вимкнути. Залишіть на 20-30 хвилин.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

(0)